Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 183 - 184 - 185 - 186

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 19/2/20 - Επεισόδια 183+184: Η Βίκυ δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες στην Ηλιάνα από την  «επικοινωνία» της με την Αριάδνη και πλέον η Ηλιάνα έχει παθιαστεί μ' αυτήν την ιστορία. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αποφασίζουν να  προχωρήσουν σε σύμφωνο συμβίωσης παρόλο που η ατμόσφαιρα μεταξύ τους  είναι σχετικά ψυχρή και ο Μιχαήλ δείχνει μέρα με τη μέρα να έρχεται όλο  και πιο κοντά στη Λουκία.

Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια έχουν αρχίσει να  διαπραγματεύονται την αμοιβή τους από τα διαφημιστικά που θα κάνουν για  τα καλλυντικά και το συμβόλαιο τους δεσμεύει να είναι vegan στην πραγματικότητα, πράγμα που δεν ισχύει, καθώς ο Σπύρος εξακολουθεί να  «τσακίζει» τα σουβλάκια, κρυφά από την Ιφιγένεια! Ο Οδυσσέας αναγκάζεται  να λέει ψέματα στην Έρση ότι πλησιάζει στο να βρει τον μάρτυρα για να  μην πέφτει η ψυχολογία της, ενώ ο Έκτορας πηγαίνει για φαγητό στο  σπίτι του Μιλτιάδη και προσπαθεί να ψυχολογήσει τον Φοίβο. Ένα κάποιο φως αρχίζει να διαφαίνεται στην υπόθεση της Έρσης όταν η Νόνα παίρνει  τηλέφωνο τον Οδυσσέα και του δίνει μια σημαντική πληροφορία!...

Η Νόνα  πείθει τον Οδυσσέα πως ο Σπύρος Δημητριάδης βρίσκεται στην Κέρκυρα κι  αυτός κλείνει αεροπορικό εισιτήριο για να πάει να τον συναντήσει. O  Έκτορας λέει στην Αλίκη ότι βρίσκεται κοντά στην αποφυλάκισή της... Οι  Πετροσιάν βγαίνουν για φαγητό με τη Σμαράγδα και τον Λουκά και ο Τζίμι  φλερτάρει τον Λουκά πράγμα που εξοργίζει τον Χορέν! Η αστυνομία οδηγεί  τον Έκτορα στο τμήμα καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα, στης οποίας το σπίτι  μπήκε, τον αναγνώρισε από την τηλεόραση!

Η Τζουλιάνα λέει στην Ναυσικά  πως θέλει να ζήσει μαζί της, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη  απέναντι στο μικρό αυτό κopiτσι. Ο Μιχαήλ νιώθει αμήχανα απέναντι στην  Λουκία και της ζητάει να βρεθούμε το βράδυ στο σπίτι της για να της  εξηγήσει  κάποια πράγματα. Ο Οδυσσέας με τον Σπύρο εντοπίζουν το  σπίτι του μάρτυρα και μένουν άναυδοι μόλις ανοίγει η πόρτα... Είναι  επιτέλους αυτός!


Πέμπτη 20/2/20 - Επεισόδια 185+186: Ο Οδυσσέας  πείθει τον Σπύρο Δημητριάδη να καταθέσει κι ειδοποιεί τον Έκτορα να  πάει στην Κέρκυρα, για να τρέξει τις διαδικασίες. Στην Κέρκυρα  καταφθάνουν και οι αντιπρόσωποι της εταιρείας vegan καλλυντικών, με την  Ιφιγένεια να ανυπομονεί να υπογράψει τα συμβόλαια για το διαφημιστικό. Ο  Άκης ανησυχεί για τις νέες συνήθειες της Ηλιάνας και βάζει τον Αλέκο να  την έχει από κοντά. Η Ολυμπία καταφέρνει να ξεγελάσει τον Σίμο και να  τον πείσει ότι τρώει. Ο Μιχαήλ και η Ρωξάνη υπογράφουν το σύμφωνο  συμβίωσης και η υπόλοιπη οικογένεια τους συγχαίρει.

Ο Μιχαήλ, όμως,  νιώθει την ανάγκη να εξηγήσει στη Λουκία τους λόγους που τον οδήγησαν σε  αυτόν τον «γάμο» και της εξομολογείται πως αν δεν υπήρχε το παιδί, θα  είχε χωρίσει. Ο Δημήτρης προτείνει στην Βικτώρια να συνεργαστούν στο  εφοπλιστικό κομμάτι και να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η Ναυσικά και ο  Μάρκος ανακοινώνουν στην Έρση πως είναι ζήτημα χρόνου να αποφυλακιστεί. Η  Σμαράγδα συνεχίζει να χάνει μεγάλα ποσά στα χαρτιά. Η Βίκυ έρχεται ξανά  σε «επαφή» με την Αριάδνη και με τον τρόπο της λέει στην Ηλιάνα πως θα ξαναγίνει μητέρα...

Ο Έκτορας με τον Οδυσσέα τρέχουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για  την αποφυλάκιση της Έρσης και μεταφέρουν τον Σπύρο Δημητριάδη στο  γραφείο της ανακρίτριας για να δώσει κατάθεση. Η Έρση ανυπομονεί να βγει  από τη  φυλακή, η Αλίκη όμως κάπως μελαγχολεί γιατί θα χάσει την  παρέα της. Ο Λουκάς συνεχίζει να κοντράρεται με τη Σμαράγδα για το θέμα  της χαρτοπαιξίας, ενώ παράλληλα μαθαίνει πως οι Πετροσιάν χώρισαν  εξαιτίας του. Η Ρωξάνη κάνει μια αυθαίρετη δήλωση εκ διαμέτρου αντίθετη  από την γραμμή του κόμματος, αναγκάζοντας τον Μιχαήλ να την  επιπλήξει πολύ σκληρά.

Το ζευγάρι οδηγείται σε έναν ακόμα καυγά, που  ωθεί τον Μιχαήλ να αναζητήσει και να εκτιμήσει την συντροφιά της  Λουκίας, γεγονός που εντοπίζει κι η Ναυσικά. Ο Σπύρος κι η Ιφιγένεια  γυρνάνε τα πρώτα διαφημιστικά σποτ, ενώ η κρυφή κρεατοφαγία του  Σπύρου συνεχίζεται. Η Ηλιάνα αναθέτει σε ιδιωτικό ντετέκτιβ να της βρει  την Μυρτώ Γιαβάση, ενώ παράλληλα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με  τον Αλέκο...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 185+186) ή Alpha ΚύπρουΓια την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ