Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 191 - 192 - 193 - 194

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 26/2/20 - Επεισόδια 191+192: Η αποφυλάκιση της Έρσης θα τους γεμίσει όλους χαρά και πιο πολύ τον Οδυσσέα, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Το ζευγάρι περνάει τις πρώτες του ώρες μαζί, χωρίς να μπορεί ο ένας να αποχωριστεί τον άλλον ούτε για ένα λεπτό. Ο Μάρκος στήνει στο σπίτι του μεγάλη γιορτή και καλεί τους πάντες για να χαρούν μαζί το ευχάριστο γεγονός. Στο μεταξύ, καταφθάνουν στο σπίτι του οι χωρισμένοι Τζίμι και Χορέν μαζί με ένα τσούρμο από πέντε σκυλιά και έτοιμοι να καβγαδίσουν ανά πάσα στιγμή.

Ιφιγένεια και Σπύρος δίνουν συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο και ο Σπύρος μιλάει με υπέρμετρο ενθουσιασμό για την απόφασή του να γίνει vegan, παρότι κοροϊδεύει την Ιφιγένεια και τρώει κρυφά κρέας πίσω από την πλάτη της. Η Ηλιάνα αντιμετωπίζει με μεγάλη οργή την είδηση της αποφυλάκισης της Έρσης, ενώ στο σπίτι των Αρώνηδων έρχεται η νέα μαγείρισσα και η εμφάνισή της κρύβει μια μεγάλη έκπληξη...

O Σίμος έχει μια καλή βραδιά στη λέσχη, ενώ η Σμαράγδα χάνει ένα τεράστιο ποσό. Και οι δύο όμως κρύβουν το γεγονός ότι πήγαν και έπαιξαν και δεν λένε την αλήθεια ο ένας στον άλλον. Ο Σπύρος συνεχίζει να υποστηρίζει το vegan κίνημα, πίσω απ’ την πλάτη της Ιφιγένειας όμως κατεβάζει τεράστιες ποσότητες κρέατος! Ο Οδυσσέας με την Έρση πάνε για υπέρηχο και μαθαίνουν το φύλλο του παιδιού, μαθαίνουν όμως και κάτι ακόμα που δεν ήξεραν ούτε και φανταζόντουσαν! Περιμένουν δίδυμα κopιτσάκια!!!

Ο Έκτορας συναντιέται με τη φίλη της Αλίκης και προσπαθεί να την πείσει να καταθέσει υπέρ της στο δικαστήριο. Ο Αλέκος κάνει ξεκαθάρισμα στην Ηλιάνα και της λέει πως αν θέλει το παιδί του, πρέπει πρώτα να παντρευτούνε! Η Λουκία δεν εμφανίζεται στο γραφείο για δουλειά και ο Μιχαήλ ανησυχεί πολύ. Λίγο αργότερα πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει και την βρίσκει αναίσθητη στο πάτωμα!

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 191+192) ή Alpha Κύπρου



Πέμπτη 27/2/20 - Επεισόδια 193+194: Ο Μιχαήλ μεταφέρει την Λουκία στο νοσοκομείο και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επαναλάβει την απόπειρα. Ο Αλέκος ξεκαθαρίζει στην Ηλιάνα πως αν θέλει παιδί, πρέπει πρώτα να τον παντρευτεί. Εκείνη συμφωνεί αλλά ο Άκης δεν είναι έτοιμος να δώσει τη συγκατάθεσή του σε κάτι τέτοιο. Ο Σίμος έχει γίνει η σκιά της Ολυμπίας και κυριολεκτικά μετράει τις μπουκιές της, γεγονός που φέρνει συγκρούσεις ανάμεσά τους.

Ο Άκης καλοβλέπει τη νέα του μαγείρισσα, την Αποστολία. Παράλληλα καλεί τη Σμαράγδα σε επίσημο δείπνο, με σκοπό να αναθερμάνει τις σχέσεις του Δημήτρη μαζί της. Η Ναυσικά προσπαθεί να πείσει την Τζουλιάνα να κάνει υπομονή. Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως ο Σπύρος τρώει ακόμα κρέας, αλλά δεσμεύεται να μην τον καρφώσει στην Ιφιγένεια. Η Βίκυ συναντάει ένα γνωστό σε μας άντρα και κάνει μία κίνηση που θα τον αφήσει άναυδο!...

Ο Άκης προτρέπει τον Δημήτρη να σταθεί στο πένθος της Βικτώριας, ειδικά τώρα που έμεινε η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της. Η Λουκία βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Μιχαήλ της τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι πολύ σημαντική για αυτόν και δεν θέλει να την χάσει από τη ζωή του. Παράλληλα η Ναυσικά αρχίζει να ανησυχεί για το υπερβολικό ενδιαφέρον που δείχνει ο Μιχαήλ για τη γραμματέα του.

Ο Έκτορας ακούει για τη νέα δολοφονική επίθεση και το μυαλό του αμέσως ταξιδεύει στον Φοίβο, δεν έχει όμως στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του. Η εφηβική επανάσταση της Ολυμπίας συνεχίζεται, γεγονός που οδηγεί σε ομηρικούς καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και τους γονείς της. Ο Άκης προειδοποιεί τον Αλέκο πως αν πληγώσει την Ηλιάνα, δεν θα την βγάλει καθαρή. Η Βίκυ επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση στο ίδρυμα...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 193+194) ή Alpha Κύπρου

Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ