Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 199 - 200 - 201 - 202

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 4/3/20 - Επεισόδια 199+200: Η κατάσταση ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Σπύρο είναι πλέον εντελώς έκρυθμη και η προοπτική των 200.000 ευρώ που θα πρέπει να δώσουν σαν αποζημίωση στην διαφημιστική, κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους σαν τρομακτική απειλή. Η Ιφιγένεια έχει στη μπούκα τον Σπύρο κι επειδή δεν ξέρει πού αλλού να ξεσπάσει, πάει και βρίζει τον σουβλατζή που του έδινε τα σουβλάκια. Η Ναυσικά, παίρνει από το ίδρυμα τη Τζουλιάνα για τρεις μέρες και περνάνε όμορφες και συγκινητικές στιγμές μαζί στο σπίτι της.

Στο μεταξύ ο Μάρκος μαθαίνει τις κινήσεις του Άκη σχετικά με τα φάρμακα των οποίων την άδεια δεν του ανανέωσε και γίνεται έξαλλος. Πηγαίνει και τον βρίσκει στο γραφείο του με σκοπό να τον απειλήσει, αλλά ο Άκης καταφέρνει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Κι ενώ η μικρή Αθηνά είναι σοβαρά άρρωστη στο νοσοκομείο, η Σμαράγδα που έχει το κινητό της στο αθόρυβο, παίζει χαρτιά στη λέσχη και δεν ξέρει ότι το παιδί της περνάει δύσκολες ώρες. Η Ολυμπία πάει να μείνει με την Εύα και τον Νικηφόρο και η συμπεριφορά της δείχνει από την πρώτη μέρα, ότι τα προβλήματα που θα δημιουργήσει δεν θα έχουν τέλος!...

Ο Άκης γίνεται έξαλλος με την κατάσταση, απειλεί Θεούς και δαίμονες και η Σμαράγδα φοβάται ότι θα της πάρει το παιδί. Η Τζουλιάνα συμπαθεί όλο και περισσότερο τον Μάρκο και προσπαθεί συνέχεια να τους τα φτιάξει με τη Ναυσικά. Η Ηλιάνα συνεχίζει να εμπιστεύεται βαθιά τη Βίκυ η οποία της μεταφέρει ένα καινούριο μήνυμα από την Αριάδνη. Η Ιφιγένεια ρίχνει τον εγωισμό της και ζητάει βοήθεια από τον πατέρα της στο θέμα της αγωγής που τους κάνει η εταιρία με τα βίγκαν καλλυντικά!

Η Ολυμπία δεν δείχνει να θέλει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και οι εντάσεις συνεχίζονται στο σπίτι του Νικηφόρου. Στο μεταξύ η Έρση με τον Οδυσσέα κρατάνε μια απόσταση από όλα αυτά και το ζευγάρι βρίσκει επιτέλους τον χώρο για να ευχαριστηθεί λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Η Σμαράγδα και ο Άκης ενημερώνονται από τον γιατρό για την εξέλιξη της υγείας της Αθηνάς. Έχει ήδη νυχτώσει όταν η Εύα σηκώνεται από το κρεβάτι της και συνειδητοποιεί ότι η Ολυμπία το έχει σκάσει από το σπίτι!

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 199+200) ή Alpha Κύπρου



Πέμπτη 5/3/20 - Επεισόδια 201+202: Ο Νικηφόρος και η Εύα ψάχνουν την Ολυμπία όλο αγωνία και τελικά την βρίσκουν να παίζει μπόουλινγκ με μια άγνωστη παρέα. Η Εύα γίνεται έξαλλη κι ενημερώνει τον Σίμο πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Η Έρση αγωνιά για την έκβαση της δίκης της Αλίκης, ενώ ο Έκτορας δίνει τον καλύτερό του εαυτό και η αγόρευσή του παγώνει το δικαστήριο. Η Αποστολία ζητάει από την Ηλιάνα να σταματήσει τις «επαφές» με την Αριάδνη, δίνοντας όμως στην Ηλιάνα να καταλάβει πως κι εκείνη είναι γνώστης αυτών των διαδικασιών.

Η Σμαράγδα γυρίζει σπίτι με την μικρή Αθηνά και ο Λουκάς με τον Άκη την στριμώχνουν άσχημα για την απερισκεψία της. Παράλληλα δέχεται να γίνει μάρτυρας στον γάμο της Ηλιάνας. Ο Σπύρος προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση με την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη κι αρνείται να καταπιεί το ψέμα του. Η Ναυσικά περνάει ανέμελες στιγμές με τη Τζουλιάνα, που δένεται όλο και περισσότερο μαζί της. Η απόφαση της δίκης δικαιώνει τον Έκτορα, καθώς ρίχνει την Αλίκη στα μαλακά και την βγάζει από τη φυλακή!...

Η Αποστολία εξηγεί στην Ηλιάνα ότι κάποτε είχε εμπλακεί κι αυτή με τα μεταφυσικά, γεγονός που της κεντρίζει πολύ το ενδιαφέρον. Ο Σίμος τρίζει τα δόντια στην Ολυμπία για την συμπεριφορά της αλλά παράλληλα εκμυστηρεύεται στη Σμαράγδα πως από τότε που έφυγε η μικρή από το σπίτι, δεν αντέχει την μοναξιά. Η Έρση προσπαθεί να μαλακώσει την Ιφιγένεια και να εξομαλύνει την κατάσταση με τον Σπύρο, αλλά η Ιφιγένεια αντιδρά σπασμωδικά κι αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της.

Ο Άκης βγάζει την Αποστολία για φαγητό και δείχνει να απολαμβάνει την παρέα της. Η Ηλιάνα με τον Αλέκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για τον γάμο. Ο Λουκάς κάνει μια νέα γνωριμία, αλλά δεν είναι σίγουρος για το αν πρέπει να προχωρήσει. Ο Μάρκος μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην παραγωγή των αναβολικών. Η Αλίκη αποφυλακίζεται και ο Έκτορας αποφασίζει να σταθεί πλάι της...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 201+202) ή Alpha Κύπρου



Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ