Breaking News

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στο Παίδων (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρει η αρχική διαπίστωση του ιατροδικαστή, ο οποίος διέκρινε ίχνη σeξουαλικής κακoπoiησης στο άτυχο βρέφος, ενώ οι Σύροι γονείς του προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή ανέφερε:

«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11μηνών από τη Συρία, το οποίο διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα σήμερα το πρωί από τον πατέρα του στο Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει επιπλέον και σημάδια σeξουαλικής κακoπoiησης.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Αvηλίκων.»

Το μεσημέρι της Δευτέρας το δελτίο του Open παρουσίασε το ολοκληρωμένο πόρισμα των ιατροδικαστών, σύμφωνα με το οποίο το βρέφος έφερε σημάδια σeξουαλικής κακoπoiησης στο κoρμί του, ωστόσο παραμένει απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου του. Πλέον αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Δείτε το ρεπορτάζ του Φάνη Καραμπατσάκη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και το 2ο βίντεο από το δελτίο του Open.