Breaking News

Έκανε πρεμιέρα το Mega (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήταν ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018 όταν - λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων -  έπεσε «μαύρο» στο Mega, τη στιγμή που προβαλλόταν επεισόδιο των «Απαράδεκτων».

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 η ταινιοθήκη, το αρχείο αλλά και το λογότυπο του Mega πέρασαν στην κατοχή της Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε. του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το κανάλι άρχισε να εκπέμπει ξανά νωρίς το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020. Η πρεμιέρα έγινε με την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νίκο Φιλιππίδη. Μαζί του η Μπάγια Αντωνοπούλου. Σχόλιο - ανάλυση: Ντίνος Σιωμόπουλος, Τζίνα Μοσχολιού.

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου είπαν στην έναρξη:

«Είμαστε στον αέρα! Έχουμε την ξεχωριστή χαρά και τιμή να είμαστε αυτοί που θα σας υποδεχτούμε στο νέο, παλιό Μεγάλο Κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία σχέση, η οποία μόνο ξένους δεν μας λες τις δύο πλευρές, δηλαδή εσάς τους τηλεθεατές κι εμάς εδώ από το Μεγάλο Κανάλι.

Αν και βρισκόμαστε στο και πέντε και όχι στο Παρά Πέντε της νέας εποχής, αν εσείς νιώθετε ότι είστε κυκλωμένοι από Απαράδεκτους, αν, επίσης, θεωρείτε, ότι κάποιοι σας βλέπουν ψηλά από το Ρετιρέ, τότε μείνετε στο Μεγάλο Κανάλι, στο κανάλι των Σαββατογεννημένων, στο Mega. Είμαστε στο Mega όπως πάντα!

Πλούσια μυθοπλασία όλο το 24ωρο με την υπογραφή του Mega. Ταινίες Α΄προβολής θα σας κρατούν συντροφιά τα βράδια, πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα και πολύ πολύ ενημέρωση... Όλα αυτά με τη σφραγίδα του Mega».