Breaking News

Έλενα Τσαβαλιά: «Ο Μάρκος με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο «The 2Night Show», η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε  για τη ζωή της, το σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή και τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει ως ζευγάρι. Χαρακτηριστικά είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ' όλες τις πλευρές: και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί. Δεν μπορούσα και δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για το Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του... 

Είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο. Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος - με το δικό του τρόπο -  με στήριξε με όλη του τη δύναμη τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή».

Επίσης, η Έλενα Τσαβαλιά αναφέρθηκε στα τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, στο πλευρό του Γιάννη Δαλιανίδη και αποκάλυψε άγνωστες στιγμές από τις συνεργασίες που είχε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου, όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Νίκος Ρίζος, η Ρένα Βλαχοπούλου και άλλοι.