Breaking News

«Football Stories»: Επεισόδιο 16 - Αυλαία με το ντέρμπι Τζένοα-Σαμπντόρια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Football Stories έριξε αυλαία στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου. Το 16ο και τελευταίο επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου, σε εκείνους που δεν αγάπησαν τη νίκη, αλλά εpωτεύτηκαν τον βασιλιά των σπορ, δίνοντας τη φωνή τους και την ψυχή τους στο γήπεδο για την ομάδα της πόλης, της γειτονιάς τους!

Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης επισκέφθηκαν την Ιταλία και συγκεκριμένα την Γένοβα και το “ντέρμπι του Φάρου”, μεταξύ Τζένοα και Σαμπντόρια. Οι δύο φίλοι συνάντησαν τα αστέρια των δύο ομάδων και τους οπαδούς των δύο πλευρών, που έκαναν λόγο για “τον αγώνα της ζωής τους”!

Φυσικά, δεν γινόταν να λείπει από την Ιταλία μια δόση κλασικής, ιταλικής, προπονητικής σχολής, αλλά με την ιδιαίτερη πινελιά του Football Stories. Ο Γιώργος και ο Άγγελος βρέθηκαν σε μια ερασιτεχνική ομάδα πιτσιρικάδων στα προάστια της Γένοβας - που λειτουργεί σαν ακαδημία της Σαμπντόρια - και έκαναν μια αρκετά “ενδιαφέρουσα” επένδυση στο ποδοσφαιρικό μέλλον της χώρας!

Τέλος, όλοι οι δρόμοι οδήγησαν στο εμβληματικό στάδιο Luigi Ferraris, όπου - εν μέσω μιας τρομακτικής ατμόσφαιρας - οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, σε ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά περισσότερα από ένα νικητή κι ένα χαμένο...

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1