Breaking News

Η αποκάλυψη της Κ. Διδασκάλου για εpωτική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες: «Ευτυχώς σώσαμε τα δόντια μας...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Κατερίνα Διδασκάλου ήταν αποκαλυπτική, μιλώντας μπροστά στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για την τηλεοπτική Μυρσίνη Σεβαστού, που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες». Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε:

«Για μένα φέτος είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο γιατί μου δίνει μια τόσο πολυεπίπεδη ηρωίδα. Γιατί η Μυρσίνη είναι τα πάντα, σχεδόν... Η Μυρσίνη που δολοπλοκεί, θρηνεί, είναι μητέρα, εpωμένη, σύζυγος...

Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σ' αυτή τη σειρά είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών, που είναι ένας κι ένας.

Η Μυρσίνη είναι πιστή στον Δούκα, τον αγαπάει από μικρούλα και τα παιδιά είναι όλα δικά του... 

Και τι μας νοιάζει που επιστρέφει ο Κυπραίος; Ο Κυπραίος επιστρέφει, αλλά περιμένετε να δείτε την ωραία μας σκηνή, που έχουμε με την επιστροφή του, να δείτε τι του λέει η Μυρσίνη...

Θα σας έλεγα να επικεντρωθείτε σ' αυτήν την υπέροχη ιστορία - ανάμεσα στην Πηνελόπη και στον Μελέτη - και σ' αυτά τα δυο παιδιά, που είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. Δεν φαντάζεστε τι σημαίνει να είσαι 7:30 το πρωί μες στο κρύο και να κάνεις εpωτική σκηνή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό.

Μια μέρα έχουμε να κάνουμε με τον Λεωνίδα (Κακούρη) μια εpωτική σκηνή, πολύ παθιασμέvη, όπου μου λέει "Θα σε σκοτώσω αν μάθω τίποτα" και όπως με αρπάζει, χτυπάμε τα δόντια μας τόσο άσχημα... Ευτυχώς σώσαμε τα δόντια μας...».