Breaking News

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Σωτήρη Καλυβάτση: «Με είχε... ακουμπήσει η κατάθλιψη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξένησαν στο πλατό του Dot τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιοος», όπως και στην παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας», που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στη Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είμαι στην Αθήνα από τις 11 Νοεμβρίου του 2007. Σημείωσα την ημερομηνία γιατί είχα έρθει με το σκάφος μου, οπότε έδεσα σε λιμάνι. Το σκάφος υπάρχει ακόμα, δεν θέλω να το πουλήσω. Αν και έχει τεκμήριο - το παραδέχομαι - θα μπορούσα να πουλήσω όλα τ' άλλα, εκτός απ' το σκάφος.

Τότε το σκάφος ήταν το σπίτι μου. Ήρθα στην Αθήνα χωρίς να έχω πρόταση για δουλειά. Γνώριζα έναν άνθρωπο, ο οποίος με έφερε σε επαφή μετά με τον Σάκη Μπουλά και κάναμε το "Bellas TV" στο Mega (4 Δεκεμβρίου 2008 - 26 Φεβρουαρίου 2009).

Πριν φύγω από τη Θεσσαλονίκη, είχα στεναχωρηθεί. Μάλλον με είχε "ακουμπήσει" η κατάθλιψη. Ήταν μία φάση της ζωής μου που τελείωσε και μία παρέα που δεν υπήρχε πια...

Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσω στη Θεσσαλονίκη. Τώρα μένω σε σπίτι στα Μελίσσια. Αρχικά είχε περάσει από το μυαλό μου να βάλω το σκάφος μου σ' ένα οικόπεδο στην Κηφισιά και να μένω εκεί!

Πέρυσι δούλευα ως ψήστης σε ταβέρνα, στους Αρκιούς, από τις 6:30 το πρωί μέχρι τη 1 τη νύχτα. Έφυγα τη Μ. Τετάρτη και επέστρεψα στις 16 Αυγούστου.

Με την Ηρώ (Λούπη) είμαστε τρία χρόνια μαζί, αλλά δεν μας απασχολεί καθόλου ο γάμος και τα παιδιά.

Είμαι πάρα πολύ κοντά στο κάνω ξανά κάτι σατυρικό, αλλά μόνος μου. Πιστεύω μέχρι το Πάσχα να έχει ολοκληρωθεί ο πιλότος. Δεν θα κάνω σε καμία περίπτωση το "Α.Μ.Α.Ν.". Ίσως να έχει κάποια στοιχεία, αλλά θα είναι κάτι διαφορετικό...».