Breaking News

H Μαριλού Κατσαφάδου μίλησε για τη... διάσημη πεθερά της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαριλού Κατσαφάδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», στο θέατρο ΗΒΗ.

Στην παράσταση παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Απόστολος Ψαρρός και Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η Μαριλού Κατσαφάδου είναι κόρη των γνωστών ηθοποιών Θοδωρή Κατσαφάδου (που έπαιξε στο «Νησί»)  και της Χριστίνας Βαρζοπούλου («Λαβ σόρρυ»).

Η ηθοποιός έχει και πασίγνωστη πεθερά, που είναι η Χριστίνα Τσάφου («Το καφέ της Χαράς», Χάιδω Πολυμενέα), η οποία είναι η μητέρα του συζύγου της, Χρήστου Ζαχαριάδη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» για την παράσταση, το γάμο της και τη γέννηση του γιου της, ενώ αποκάλυψε ότι μικρή ήθελε να γίνει δικηγόρος.

Για τη σχέση της με την πεθερά της, τόνισε: «Αγαπιόμαστε πολύ με την πεθερά μου. Τη Χριστίνα την Τσάφου τη γνωρίζω πριν γνωρίσω τον Χρήστο. Οπότε ήταν για μένα η Χριστίνα, δηλαδή σαν συνάδελφος. Μας βοήθησε πάρα πολύ το ό,τι δουλέψαμε μαζί πέρσι και ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι. Νιώθω ότι με εμπιστεύεται πολύ και έχει το κεφάλι της ήσυχο με μένα... ότι το παιδί της είναι σε καλά χέρια τώρα».

Δείτε όσα είπε στη Φωτεινή Ψυχίδου.