Breaking News

Ίαν Στρατής: Η Eurovision, οι «Άγριες Μέλισσες» και το... νέο του look (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», τη Eurovision και το... νέο του στρατιωτικό look μίλησε ο Ίαν Στρατής στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου». Ο ταλαντούχος τραγουδιστής είπε, μεταξύ άλλων, στη Δήμητρα Καλφούντζου:

«Άλλαξα το look των μαλλιών μου, καθώς αυτόν τον καιρό κάνω μία ταινία, που λέγεται "Army Βaby". Διαδραματίζεται στο στρατό, όπου έχω πάει για να υπηρετήσω τη μαμά πατρίδα.

Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία μου στις "Άγριες Μέλισσες" και θα το ξαναέκανα. Περιμένω πότε θα μου ξαναπούν. Υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω... Κάναμε γύρισμα με τη Δανάη μέσα στις λάσπες. Την έπαιρνα στους ώμους μου για να πάμε στο σετ, οπότε είχε πλάκα που πέσαμε σαν γουρουνάκια στις λάσπες...

Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με την Κύπρο για τη Eurovision, αλλά πιστεύω ότι καλύτερα που δεν πήγα και φέτος. Έγινε ένα demo, όμως, νομίζω πως δεν είχαμε το κατάλληλο τραγούδι και δεν ένιωθα τόσο πολύ ότι φέτος είναι η χρονιά μου να πάω. Το τραγούδι μου του έδωσαν και μου άρεσε, αλλά δεν πίστευα 100% ότι μπορεί να πάει μέχρι το τέλος...»