Breaking News

Καγιά για Χριστοπούλου: «Όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει» - «Κανένα πρόβλημα με την Ηλιάνα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το GNTM η Έλενα Χριστοπούλου συνεχίζει στο «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ, με τη Βίκυ Καγιά να παίρνει θέση σχετικά με το αν θα επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας του Star. Συγκεκριμένα είπε στους δημοσιογράφους:

«Η διάθεση του καναλιού είναι να δούμε ξανά το GNTM, αλλά δεν έχουμε ακόμη επίσημη ανακοίνωση, ούτε καν για το μπάτζετ. Από ό,τι ξέρω η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια.

Θα αστειεύεστε που δεν ήθελα στην κριτική επιτροπή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το διάβασα και δεν το πήρα στα σοβαρά... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ηλιάνα, ίσα ίσα που φέτος συνεργαστήκαμε όλοι πολύ αρμονικά γιατί ήταν η δεύτερη χρονιά και λύθηκαν τα πράγματα. Προσωπικά, σαν Βίκυ, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν συνεργάτη μου. Από εκεί και πέρα, αν έχουν κάποια μεταξύ τους συμφωνία, που εγώ δεν τη γνωρίζω, δεν ξέρω. Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι δεν θα αλλάξει κάτι.

Δεν μπορούμε να δούμε ξανά την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δε νομίζω να γίνεται, όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει, αλλά όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου. Οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι.

Την έχω δει την Έλενα Χριστοπούλου στο My Style Rocks. Είναι πάρα πολύ καλή και μετρημένη, όπως πρέπει να είναι. Το My Syle Rocks δεν είναι του τύπου μου... δεν μου αρέσει σαν concept. Θα ήθελα να υπάρχει ένα θέμα... Τα κopiτσια του My Style Rocks δεν μου αρέσουν πάρα πολύ».

Δείτε τις δηλώσεις της και στο 2ο βίντεο τα σχόλια από την τηλεοπτική παρέα του Πρωινού.