Breaking News

«Κρατάς μυστικό;» - Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τη σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό;». Τα δύο τελευταία επεισόδια θα προβληθούν στις 14 και 21 Φεβρουαρίου. Το βράδυ της Δευτέρας η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Σήμερα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για το "Κρατάς μυστικό" και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Αγγελική 😊

Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σε αυτή την σειρά. Ήταν όλοι ένας κι ένας και χαίρομαι απεριόριστα, που ήμουν μέλος της ομάδας.

Αυτή την Παρασκευή και την επόμενη, στις 21.00, στον Alpha, τα δύο τελευταία επεισόδιά μας ❤️ Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας, στην ανατροπή του φινάλε μας...😉 It’s a wrap 🎬».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για το «Κρατάς μυστικό» και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Αγγελική 😊Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν ,μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,σε αυτή την σειρά.Ήταν όλοι ένας κι ένας και χαίρομαι απεριόριστα ,που ήμουν μέλος της ομάδας . Αυτή την Παρασκευή και την επόμενη,στις 21.00,στον @alphatv ,τα δυο τελευταία επεισόδια μας ❤️ Ανυπομονώ για τα σχόλια σας ,στην ανατροπή του φινάλε μας ...😉 It’s a wrap 🎬 #backstage #kratasmystiko #alphatv #thankyou #aggeliki #friday #21.00 #twomoreepisodes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official) στις