Breaking News

Kωνσταντίνος Καζάκος: «Ήταν ο καλύτερος ηθοποιός που είχε η χώρα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Kωνσταντίνο Καζάκο, ο οποίος θυμήθηκε με νοσταλγία τη μητέρα του, Τζένη Καρέζη, περιέγραψε τη σχέση που είχε με τους γονείς του, ενώ αποκάλυψε πως βιώνει ακόμη τη σύγκριση μαζί τους.  Επίσης, μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

«Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα μεταξύ Αλίκης Βουγιουκλάκη και Τζένης Καρέζη. Υπήρχε ευγενής άμιλλα» τόνισε ο ηθοποιός, ενώ είπε, μεταξύ άλλων:

«Όλο το θέατρο ερχόταν στο σπίτι μας, όλη η διανόηση της χώρας μας.  Ήμουν τυχερό παιδάκι, έχω γνωρίσει τους πάντες. 

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, γιατί έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων χρονών, περνάγαμε πολύ καλά... Ήταν φοβερός ο Νιόνιος, αγάπη μεγάλη, πολύ γλυκός άνθρωπος...

Τον Ντίνο Ηλιόπουλο δεν τον έχω γνωρίσει καλά, αλλά νομίζω πως ήταν ο καλύτερος ηθοποιός που είχαμε. Ήταν στα πρότυπα των Αμερικάνων κωμικών τότε και καλύτερος απ' αυτούς. 

Τον Ανδρέα Μπάρκουλη τον γνώρισα πολύ πιο μετά και δεν ήταν και στα καλύτερά του τότε. Αλλά έχει αφήσει κι αυτός το σημάδι του στο σινεμά. Το "Koρίτσια, ο Μπάρκουλης" δεν το έχουν πει για άλλον. Ήξερα και τον Νίκο Κούρκουλο, ωραίος άνθρωπος...».

Δείτε τη συνέντευξη.