Breaking News

Κώστας Βουτσάς: Η κόρη του, Σάντρα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κώστας Βουτσάς είχε διακομιστεί επειγόντως στο «Αττικόν» στις 7 Φεβρουαρίου και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας, όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν...

Το βράδυ της Παρασκευής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η κόρη του Σάντρα Βουτσά, που απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις αρχές του χρόνου. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Υπάρχει ανταπόκριση στη θεραπεία που δέχεται. Η κατάστασή του είναι αργά σταθερή, αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει λίγη, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό.

Η θεραπεία θα χρειαστεί χρόνο γιατί παίζει ρόλο και η ηλικία σ' αυτές τις περιπτώσεις. Οι γιατροί έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής, που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται...

Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά οι γιατροί θέλουν να είναι σίγουροι. Δηλαδή δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα, που να έχει αρνητικά αποτελέσματα...».

Δείτε όσα είπε στο Νίκο Χατζηνικολάου.