Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 10 (17-2-2020) - Mystery Box

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου για να μπουν αισίως οι 23 παίκτες στο σπίτι του MasterChef 4, στο επεισόδιο της Δευτέρας διαγωνίστηκαν στο πρώτο Mystery Box, ενώ ολοκλήρωσαν την ημέρα τους με ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας.

Το πρώτο Mystery Box πάντα διεγείρει την ανυπομονησία αλλά και τη φαντασία των διαγωνιζομένων. Με ένα κουτί Ματριόσκα ή κοινώς γνωστή Μπάμπουσκα, οι 23 του διαγωνισμού μαγείρεψαν με δική τους και μόνο ευθύνη επιλογής.

MasterChef 4: Αποχώρησε οικειοθελώς η Σεμίνα και αντικαταστάθηκε από άλλη παίκτρια

Τα πράγματα, όμως, δυσκόλεψαν στο πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας. Η επιλογή από τον νικητή του πρώτου Mystery Box του φετινού διαγωνισμού, για το ποιος θα μαγειρέψει ποια από τις 3 εκδοχές ενός  παραδοσιακού πιάτου, ξεκαθάρισε το μαγειρικό τοπίο για τους 3 Μέντορες.

Ο νικητής του Mystery Box, Σταύρος Γεωργίου, κέρδισε ένα μοναδικό πλεονέκτημα. Δεν μαγείρεψε στο Τεστ Δημιουργικότητας κι έτσι δεν κινδυνεύει να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, χώρισε τους υπόλοιπους παίκτες σε τρεις ομάδες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο Σταύρος μοίρασε με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής. Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγράφησε τους μαγειρικούς χαρακτήρες, αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης  και Λεωνίδας  Κουτσόπουλος, επιβεβαίωσαν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανέρωσαν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδήγησαν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας, όμως, με αυτόν τον τρόπο με μεγάλες προσδοκίες τους κριτές του διαγωνισμού...

Δείτε το επεισόδιο 10.