Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 13 (20-2-2020) - Η ομάδα που έχασε την ασυλία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε ποια ομάδα νίκησε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία, ενώ ακολούθησε και μια δύσκολη δοκιμασία ασυλίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν η ομαδικότητα, η αναπάντεχη επιλογή των τριών αρχηγών και η ποιοτική απόδοση των ομάδων σε σχέση με τα δεδομένα, που όφειλαν να καλύψουν τα πιάτα τους. Κουβέντες πυροδότησαν ελαφρώς τα πνεύματα, αφού δύο από τις τρεις ομάδες πίστευαν πολύ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν θετικό.

Η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας, που ήταν η μπλε, ξεσήκωσε ένα κύμα χαράς για τους νικητές, θυμίζοντας εξέδρα γηπέδου και μεγάλη θλίψη για τους ηττημένους. Οι νικητές συνάντησαν και απόλαυσαν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη, μαζί με έναν περσινό αγαπημένο παίκτη, τον Σταμάτη Κωβαίο.

Στο μεταξύ, στην κουζίνα του MasterChef 4, εξελίχθηκε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία ασυλίας ανάμεσα στην πράσινη και την κόκκινη ομάδα.

O Ηρακλής (αρχηγός της πράσινης ομάδας) και ο Ηλίας (αρχηγός της κόκκινης) κλήθηκαν να επιλέξουν τους υποψήφιους από τις ομάδες τους. Ο Ηρακλής επέλεξε τον εαυτό του, ενώ ο Ηλίας τον Γιώργο.

Ακολούθησε η δοκιμασία ασυλίας, στην οποία νικήτρια αναδείχθηκε η πράσινη ομάδα, οπότε ο Ηρακλής σώθηκε, ενώ ο Γιώργος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο της Παρασκευής οι παίκτες της ηττημένης κόκκινης ομάδας θα ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε το επεισόδιο 13.