Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 16 (24-2-2020) - Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef 4, με νέες εκπλήξεις, μέσα από το κουτί μυστηρίου που περίμενε τους 21 παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής.

Με οδηγό τη φαντασία τους, αλλά και τον γευστικό συνδυασμό, οι νέοι μάγειρες κλήθηκαν να κάνουν νόστιμους συνδυασμού μέσα σε υπέροχα στημένα πιάτα.

Ζητούμενο ήταν ένα γευστικό ποτ πουρί από αγαπημένα υλικά των τριών σεφ, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Κάνοντας χρήση τουλάχιστον 3 υλικών, από εκείνα που πρότειναν οι Μέντορες, οι παίκτες έπρεπε να βγάλουν πιάτα αντάξια του διαγωνισμού. Το αποτέλεσμα πολυποίκιλο, αλλά με χιούμορ. Κάποιοι, που δεν κατανόησαν τη δοκιμασία, έμειναν εκτός ανταγωνισμού και δεν έφτασαν ποτέ μπροστά στους κριτές με το πιάτο τους.

Νικήτρια του Mystery Box αναδείχθηκε η Μαρία Μπέη, η οποία στο Τεστ Δημιουργικότητας είχε 15 λεπτά χρόνο παραπάνω από τους υπόλοιπους, σύνολο 45 λεπτά.  Η Μαρία έδωσε το προνόμιο των 15 λεπτών μόνο στην Ηλιάνα, αν και θα μπορούσε να το δώσει σε έναν ακόμα παίκτη.

Το Τεστ Δημιουργικότητας άσκησε μεγάλη πίεση όταν για άλλη μια φορά ο εφιάλτης του... ψωμιού του τοστ ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά, ακόμα και οι πιο μελετηροί του διαγωνισμού, βρέθηκαν στριμωγμένοι στη γωνία από τον περιορισμένο χρόνο, που είχαν στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν το πιάτο τους.

Σε μία απρόσμενη κίνηση, που ξάφνιασε τους πάντες, προχώρησε η Κατερίνα Λένη, η οποία πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια! Η Κατερίνα δεν ήταν ικανοποιημένη από την προσπάθειά της, με αποτέλεσμα να μην θελήσει να φτάσει το πιάτο στους κριτές.

Τελικά τα αποτελέσματα κρίθηκαν σε πολύ δημιουργικές και ισορροπημένες λεπτομέρειες, φέρνοντας 5 καλύτερα πιάτα μπροστά να συναγωνίζονται το ένα το άλλο...

Δείτε το απόσπασμα με την Κατερίνα. Ολόκληρο το επεισόδιο 16 στο 2ο βίντεο.