Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 18 (26-2-2020) - Ομαδική δοκιμασία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είκοσι παίκτες συνεχίζουν πλέον στο MasterChef 4, καθώς στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε ο Θεοχάρης Βιγλάκης... Στο επεισόδιο της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, η εξωτερική ομαδική δοκιμασία βρήκε τους παίκτες στον καταπράσινο χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας. Μάλιστα, οι τρεις κριτές έφτασαν με ένα ένα αυτοκινητάκι του γκολφ.

Ο Ηλίας, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, επέλεξε το χρώμα της ομάδας του, αλλά και τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Συγκεκριμένα, επέλεξε την κόκκινη ποδιά, ενώ όρισε τον Σταύρο αρχηγό της μπλε ομάδας.

Στη συνέχεια, οι παίκτες της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου πήγαν μαζί με τον Ηλία, ενώ οι παίκτες από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με τον Σταύρο. Κατόπιν οι δύο αρχηγοί διάλεξαν παίκτες από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Πρώτος ξεκίνησε να επιλέγει ο Σταύρος.

Το παιχνίδι παίχτηκε διαφορετικά από τον κάθε αρχηγό. Το τελικό αποτέλεσμα στα 50 πιάτα επιπέδου MasterChef και με διαφορετική θρεπτική και θερμιδική αξία για  τους Έλληνες κολυμβητές και πυγμάχους της Ελληνικής Ομοσπονδίας και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, ήταν εξαιρετικό, κάνοντας για άλλη μια φορά υπερήφανους τους τρεις Μέντορες για τις επιλογές τους...

Δείτε το επεισόδιο 18.