Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 20 (28-2-2020) - Αποχώρησε η Μάγδα Κοπαλίδου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από την προηγούμενη δοκιμασία ασυλίας πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είχε αναδειχθεί ο Διονύσης Πρώιος.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου ήρθε η μέρα της ψηφοφορίας, που θυμίζει πάντα έναν συννεφιασμένο ουρανό πριν την καταιγίδα. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής ψήφου και αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκε από τη Μαριάννα. Επίσης, εκείνο, που ξέχασαν μερικοί, ήταν η κάρτα Ασυλίας, την οποία είχε ακόμα η Κατερίνα Λένη...

Από την ψηφοφορία τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν η Μάγδα Κοπαλίδου και η Μαριάννα Πουλμεντή. Ωστόσο, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, ανέβασαν τη θερμοκρασία στην κουζίνα του MasterChef 4.

Η Κατερίνα Λένη χρησιμοποίησε την κάρτας ασυλίας και έσωσε τον Διονύση Πρώιο, όμως, μετά τα χειροκροτήματα ακολούθησε μία μεγάλη ανατροπή. Συγκεκριμένα τη θέση του Διονύση έπρεπε να πάρει άλλος παίκτης.

Έτσι, ο Κώστας Νταλιάνης και η Μαρία Μπέη, που ήταν οι επόμενοι, όσον αφορά τη χειρότερη απόδοση στη δοκιμασία ασυλίας, έδωσαν μία σύντομη μάχη στην κουζίνα. Ο Κώστας επικράτησε κι έτσι η Μαρία ήταν η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Οι τρεις υποψήφιες παίκτριες Μάγδα Κοπαλίδου, Μαριάννα Πουλμεντή και Μαρία Μπέη διεκδίκησαν την παραμονή τους στη νέα δοκιμασία που ακολούθησε, όπου κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό, φαινομενικά απλό, αλλά δύσκολο τεχνικά πιάτο της  Κωνσταντίνας Διβόλη.

Οι λεπτές διαφορές στις υψηλού επιπέδου αποδόσεις και των τριών υποψηφίων δυσκόλεψαν το έργο των κριτών. Η Μάγδα Κοπαλίδου σημείωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, φέρνοντας ανάμεικτα συναισθήματα σε όσους επέστρεψαν στο σπίτι...

Δείτε την αποχώρηση της Μάγδας. Ολόκληρο το επεισόδιο 20 στο 2ο βίντεο.