Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 9 (12-2-2020) - Η Γιώτα αποχώρησε λίγο πριν μπει στο σπίτι

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όσοι πίστεψαν ότι τα Bootcamps τελείωσαν αισίως και το μόνο που έμενε ήταν να μπουν στο σπίτι του MasterChef 4 οι 24 παίκτες, έκαναν μεγάλο λάθος!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου άλλη μια δύσκολη δοκιμασία ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους τρεις Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να επιβεβαιώσουν τις επιλογές για τις ποδιές, που μοίρασαν.

Σε σειρά, όπως στο σχολείο, μπροστά ο Μέντορας Σεφ και πίσω να ακολουθούν οι «μαθητευόμενοι», ήρθε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες να ταράξει την κανονική ροή του διαγωνισμού.

Η δοκιμασία «Follow the Chef» και η άμεση δοκιμή της κάθε προσπάθειας από τον κάθε σεφ, ξεκαθάρισε τα πράγματα άμεσα. Το άγχος, η έλλειψη συγκέντρωσης και παρατηρητικότητας και η αυθαίρετη πρωτοβουλία, στοίχισε σε κάποιον την ποδιά και επομένως την παραμονή του στον διαγωνισμό, πριν ακόμα αρχίσει.

Η λιγότερο πιστή εκτέλεση από την κάθε ομάδα, κρίθηκε στο τέλος σε μία δοκιμασία αποχώρησης. Ο παίκτης που δεν θα τα κατάφερνε, θα αποχωρούσε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Τη χειρότερη επίδοση είχαν ο Ηλίας (ομάδα Σωτήρη Κοντιζά), ο Ηρακλής (ομάδα Πάνου Ιωαννίδη) και η Γιώτα (ομάδα Λεωνίδα Κουτσόπουλου). Μετά το τέλος της δοκιμασίας οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση της Γιώτας, η οποία δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef.

Δείτε την αποχώρηση της Γιώτας. Ολόκληρο το επεισόδιο 9 στο 2ο βίντεο.