Breaking News

Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Robbie Williams (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τέταρτη φορά γονείς έγιναν ο 46χρονος Άγγλος τραγουδιστής και συνθέτης Robbie Williams, και η 40χρονη Αμερικανίδα σύζυγός του και ηθοποιός Ayda Field.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λος Άντζελες το καλοκαίρι του 2006, αρραβωνιάστηκαν τα Χριστούγεννα του 2009 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2010.

Η Theodora Rose, γνωστή ως Teddy, ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2012. Τον Οκτώβριο του 2014 γεννήθηκε ο Charlton Valentine, γνωστός και ως Charlie. Τον Σεπτέμβριο του 2018 απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, την Colette Josephine, που την αποκαλούν Coco.

Από χθες η οικογένειά τους μεγάλωσε. Ο μικρός Beau Benedict Enthoven ήρθε στη ζωή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μέσω της ίδιας παρένθετης μητέρας που γέννησε την Coco, όπως αποκάλυψε η Ayda Field σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Όπως και με την Coco, είναι βιολογικά δικός μας, αλλά γεννήθηκε μέσω της ίδιας εκπληκτικής παρένθετης μητέρας. Είμαστε τόσο ευλογημένοι να έχουμε τον υγιή γιο μας με ασφάλεια στην αγκαλιά μας και είμαστε επίσημα πλήρης ως οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, στην οποία διακρίνονται τα πόδια των τεσσάρων παιδιών τους.