Breaking News

Μπεκατώρου, κριτές και παίκτες μιλούν για το «Your Face Sounds Familiar 6» και όχι μόνο... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Your Face Sounds Familiar 6» θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 20:45, με οικοδέσποινα για ακόμα μία φορά τη Μαρία Μπεκατώρου, ενώ την κριτική επιτροπή συνθέτουν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Οι καλλιτέχνες, που θα συμμετέχουν, είναι (με αλφαβητική σειρά): Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη,  Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη,  Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος,   Τάνια Μπρεάζου,   Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Παίκτες, κριτές και παρουσιάστρια του YFSF απάντησαν για όλα στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στη σύγκρισή της με την Αντελίνα Βαρθακούρη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε πως είχε τρακ και αγωνία καθώς για την ίδια είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει, ο Δημήτρης Σταρόβας σχολίασε τη δημοσιοποίηση μιας προσωπικής του δικαστικής διαμάχης και ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για την αποχώρηση καλλιτεχνών από μαγαζιά στη μέση της σεζόν.

Μεταξύ των παικτών, που έκαναν δηλώσεις, ο Γιώργος Χρανιώτης τόνισε ότι δεν θα έπαιζε σε παράσταση με τον Μάρκο Σεφερλή. «Επειδή είχαμε γνωριστεί με το Μάρκο, του είχα πει ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να κάνει ένα δραματικό ρόλο» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο.