Breaking News

«My Style Rocks 3»: Επεισόδιο 23 - Η συγγνώμη της Δήμητρας Αλεξανδράκη στη Τζώρτζια Παναγή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ημέρα διπλού επεισοδίου η Παρασκευή και στο απογευματινό, πριν το Gala, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζήτησε συγγνώμη από τη Τζώρτζια Παναγή, βάζοντας τέλος στην έντονη αντιπαράθεσή τους που ξεκίνησε στο επεισόδιο της Τετάρτης...

Τη στιγμή που η Τζώρτζια Παναγή στεκόταν δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη και κρινόταν για τις στιλιστικές επιλογές της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε:

«Πριν ξεκινήσω να λέω για το styling, θέλω να ζητήσω από τη Τζώρτζια ένα μεγάλο συγγνώμη, όπως και από τους ανθρώπους εδώ στο πλατό και τον κόσμο που μας παρακολουθεί από το σπίτι. Αντέδρασα στο προχθεσινό επεισόδιο παρά πάνω, ίσως, από όσο θα έπρεπε. Και επειδή μας βλέπουν και μικρά παιδιά είναι λάθος να δίνουμε παραδείγματα λεκτικής βiας και δεν είναι γενικά αυτό το στιλ μου. Απλά, επειδή είναι και η πρώτη μου εβδομάδα εδώ, η αλήθεια είναι ότι πιέστηκα ενώ δεν το περίμενα αυτό από εμένα...».

Από την πλευρά της η Τζώρτζια Παναγή δέχτηκε χαμογελαστή τη συγγνώμη, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, στην πρώτη θέση από τη βαθμολογία των κριτών βρέθηκε η Στέλλα Πάσσαρη, ενώ στη δεύτερη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μετά την ψηφοφορία των υπόλοιπων παικτριών νικήτρια αναδείχθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το επεισόδιο (τη δήλωση της Αλεξανδράκη θα τη δείτε στο 1:26:00).