Breaking News

«My Style Rocks 3»: Επεισόδιο 34 - Δύσκολη στιγμή για την Κιάρα Μαρκέζη - Ξέσπασε σε κλάματα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Κιάρα Μαρκέζη στο επεισόδιο του «My Style Rocks 3» της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου, καθώς αμφισβητήθηκε από τους κριτές αν ήταν δική της η ενδυματολογική της επιλογή.

Χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε: «Ξέρω ότι αυτή την εικόνα δεν μπορείς εσύ να την κάνεις με βάση την πορεία σου σ' αυτό το παιχνίδι. Εάν πιστεύεις ότι λέω αερολογίες, μπορώ να σου βάζω μόνο βαθμό και να μην σχολιάζω τίποτα γιατί δεν έχω κάτι να συζητήσω μαζί σου. Δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχεις κάνει εσύ αυτό το look».

Μάλιστα η Κατερίνα Στικούδη τη ρώτησε εάν έφτιαξε μόνη της το συγκεκριμένο look, με την Κιάρα Μαρκέζη να απαντά: «Ναι, μαζί με τη βοήθεια της μητέρας μου... Γενικά αυτές τις μέρες δεν είμαι καλά και δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω. Έκανα κάποια λάθη την πρώτη εβδομάδα, άκουσα κάποιους ανθρώπους που δεν έπρεπε και τα looks που έκανα δεν τα είχα φτιάξει εγώ... Ήταν ένα λάθος...».

Στη συνέχεια η νεαρή διαγωνιζόμενη κάθισε στη θέση της και ξέσπασε σε κλάματα, με τη Στικούδη να σπεύδει δίπλα της και να την αγκαλιάζει.

Όσον αφορά τη βαθμολογία των κριτών, στην πρώτη θέση βρέθηκε η Τόνια Κούμπα, ενώ στη δεύτερη η Κιάρα Μαρκέζη. Μετά την ψηφοφορία από τις υπόλοιπες παίκτριες, νικήτρια αναδείχθηκε η Τόνια Κούμπα, η οποία κέρδισε τον ένα έξτρα βαθμό, ο οποίος είναι χρήσιμος στο βραδινό Gala της Παρασκευής.

Να σημειωθεί ότι τη στιγμή της ψηφοφορίας η  Κιάρα Μαρκέζη απουσίασε από το πλατό.

Δείτε το επεισόδιο. Το απόσπασμα με την Κιάρα Μαρκέζη από το 1:24:05 και μετά.