Breaking News

«My Style Rocks 3»: Επεισόδιο 39 - Η Στικούδη μίλησε για το σοβαρό ατύχημα του μπαμπά της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι παίκτριες του «My Style Rocks 3» διεκδίκησαν τη νίκη και τον ένα έξτρα βαθμό και στο επεισόδιο της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου.

Στην πρώτη θέση από τη βαθμολογία των κριτών βρέθηκε η Τόνια Κούμπα, ενώ στη δεύτερη η Αρετή Λις, η οποία μπήκε στο παιχνίδι την περασμένη Δευτέρα. Τελικά, μετά την ψηφοφορία από τις υπόλοιπες παίκτριες, νικήτρια αναδείχθηκε η Τόνια Κούμπα.

Νωρίτερα η Αρετή - που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία - συγκινήθηκε, μετά τα καλά σχόλια των κριτών, τονίζοντας ότι της έλειπε η Ελλάδα τα χρόνια που έμενε στο εξωτερικό.

Χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Συμβαίνει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, υγείας και είναι υπέρβαση που είμαι αυτή τη στιγμή εδώ».

Μετά την κριτική, η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε, απευθυνόμενη στην Ευρυδίκη: «Ευρυδίκη μου... δεν ξέρω αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αυτό που θα σου πω τώρα... Κι εμένα μου λείπει κάποιος άνθρωπος πάρα πολύ. Κι εγώ θέλω να είμαι κοντά στον μπαμπάκα μου, που είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Σφίγγω τα δόντια μου, είμαι εδώ, είμαι μαζί σας. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό, αλλά είσαι πολύ δυνατή και θα τα καταφέρεις. Και στη σκηνή βγαίνω και τραγουδάω και όλα τα κάνω...».

Δείτε το επεισόδιο 39 (Το απόσπασμα με την Ευρυδίκη από το 55:30 και μετά).