Breaking News

Σαββατοκύριακο με Happy Traveller: Από τη Μαυριτανία στην... Ευρυτανία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Happy Traveller: Ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.40 στον ΣΚΑΪ. Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύουν εντός και εκτός Ελλάδος και μας μεταφέρουν μαγικές εικόνες, υπέροχα τοπία και μοναδικά πλάνα.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, ο Ευτύχης ταξιδεύει στη Μαυριτανία, μία χώρα της Δυτικής Αφρικής με 4 εκατομμύρια κατοίκους και έκταση 10 φορές μεγαλύτερη της Ελλάδας. Στο πρώτο μέρος του ταξιδιού, επισκέπτεται τη Νουακσότ, την πρωτεύουσα της χώρας και εξερευνά τις αγορές και τα αξιοθέατα της πόλης. Πηγαίνει στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού και στο λιμάνι όπου χιλιάδες πολύχρωμες βάρκες δημιουργούν μία πολύ ιδιαίτερη εικόνα. Στη συνέχεια, ξεκινά ένα εντυπωσιακό roadtrip στην έρημο Σαχάρα που θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, οι Happy Travellers πηγαίνουν στον νομό Ευρυτανίας με τα υπέροχα βουνά, τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και την οργιώδη φύση. Στο πρώτο μέρος του ταξιδιού στον νόμο Ευρυτανίας, βλέπουν το Καρπενήσι και κάνουν οδοιπορικό στα πιο γραφικά χωριά της περιοχής. Επισκέπτονται το Μεγάλο και το Μικρό Χωριό, τους Κορυσχάδες και το Κλαυσί, μιλούν με τους κάτοικους και δοκιμάζουν τοπικές νοστιμιές. Τέλος, φτάνουν μέχρι τη μονή Προυσού και περπατάνε στο δάσος για να καταλήξουν στην εμβληματική Μαύρη Σπηλιά.