Breaking News

Σήμερα η κηδεία του Κλέαρχου Τσαουσίδη (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κλέαρχου Τσαουσίδη, σε ηλικία 73 ετών, μίας εμβληματικής φυσιογνωμίας της δημοσιογραφίας, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Με πλούσια αντιδικτατορική δράση, συνελήφθη και φυλακίστηκε. Μέχρι  και την τελευταία στιγμή αρθρογραφούσε με τον δικό του μαχητικό τρόπο. 

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρι, στα κοιμητήρια Αναστάσεως Του Κυρίου και - σύμφωνα με την επιθυμία του - η σορός του θα αποτεφρωθεί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Η οικογένειά του ζητά αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατίθενται για ενίσχυση του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας.



Η ανακοίνωση, που εξέδωσε χθες το απόγευμα η ΕΣΗΕΑ, αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  για  τον  θάνατο  του  συναδέλφου Κλέαρχου Τσαουσίδη, που απεβίωσε, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο εκλεκτός συνάδελφος και πάντοτε μάχιμος συνδικαλιστικός εκπρόσωπος του δημοσιογραφικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδος, είχε έντονη παρουσία και δράση μέσα από  την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, στην ίδρυση της οποίας πρωτοστάτησε».

Δείτε το βίντεο από το χθεσινοβραδινό δελτίο της ΕΡΤ.