Breaking News

Τάσος Μπουγάς: «Η γλώσσα μου έχει 27 ράμματα... Μίλησα μετά από 33 ημέρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια απολαυστική συνέντευξη στο «The 2Night Show», ο λαϊκός τραγουδιστής Τάσος Μπουγάς μίλησε για την πολυτάραχη ζωή του, τις γυναίκες και το ρόλο που παίζει ο έpωτας στη ζωή του. 

Μεταξύ άλλων, είπε για το τροχαίο ατύχημα που είχε όταν ήταν 27 ετών: «Και να ήθελα να σφυρίξω δεν μπορώ, γιατί  όταν ήμουν 27 ετών τράκαρα με ένα αυτοκίνητο και έκοψα τη γλώσσα μου. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Η γλώσσα μου έχει 27 ράμματα... Ο γιατρός μου με καθησύχαζε και μου έλεγε ότι θα καταφέρω να μιλήσω. Τελικά μίλησα μετά από 33 ημέρες, μου έδιναν φαγητό με ορό... Στο τρακάρισμα δάγκωσα τη γλώσσα μου κι έσπασα τα κάτω δόντια. Από τότε δεν μπορώ να σφυρίξω...».

Επίσης, αποκάλυψε: «Ένα τραγούδι μου το είπα για τη Ρούλα Κορομηλά. Είναι η πρώτη φορά που φανερώνω το όνομα... Και όλοι αναρωτιόταν τότε αν μιλάω για τη Μενεγάκη ή την Κορομηλά».

«Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά» πρόσθεσε και εξήγησε πως κάποτε η παρουσιάστρια του ζήτησε να βάψει τα μαλλιά του για να τον βγάλει στην εκπομπή της, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε.

Δείτε τη συνέντευξη.