Breaking News

Το quiz του Γιάννη Πουλόπουλου: Τι συνδέει τον Gerard Butler με τον Χάρη Ρώμα; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το quiz που έβαλε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην τηλεοπτική παρέα της «Φωλιάς των Κου Κου» είναι τι συνδέει τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Gerard Butler με τον Χάρη Ρώμα.

Ο Gerard Butler θα επισκεφθεί τη χώρα μας, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Σπάρτης. Η χθεσινή ανακοίνωση ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει την επίσκεψη του Gerard Butler στην πόλη μας στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών. Συγκεκριμένα, ο χολιγουντιανός ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από την ταινία «300» και πέρασε το μήνυμα «This is Sparta» σε όλο τον πλανήτη, θα βρεθεί καλεσμένος στην Σπάρτη στις 10 με 14 Μαρτίου 2020. Ο διάσημος σταρ θα παραβρεθεί στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας και θα τρέξει από το Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ανάλογη πρόταση δέχτηκε και ο Χάρης Ρώμας από τον δήμαρχο Μεγάρων για να τρέξει κρατώντας την Ολυμπιακή Φλόγα στο κέντρο της ιστορικής πόλης. «Ο Χάρης Ρώμας θα τρέξει ένα χιλιόμετρο με τη Φλόγα» είπε χαρακτηριστικά.