Breaking News

Τσιμιτσέλης: «Δύσκολα θα παντρευόμουν ξανά - Πήγα κρυφά με τον Μουτσινά σε προβολή της ταινίας μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τη ζωή του με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού και την ταινία «Για Πάντα», στην οποία συνεργάστηκαν. Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη και την κόρη τους, Εύα, που ήρθε στη ζωή το Νοέμβριο του 2013, τονίζοντας ότι δεν θέλει να παντρευτεί ξανά. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Έγραφα έναν μονόλογο, που υπάρχει προς το φινάλε της ταινίας, ταυτόχρονα έκλαιγα και αναρωτιόμουν γιατί μου συμβαίνει αυτό, καθώς δεν κλαίω και δεν συγκινούμαι εύκολα... Από την ταινία μου φεύγουν άντρες κλαίγοντας. Ένας μου είπε ότι "Με κατέστρεψες. Πήγα με την κοπέλα μου και με παρηγορούσε". Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα. Κάθομαι και τα διαβάζω όλα. Τις προάλλες πήγα κρυφά σε μια προβολή της ταινίας με το Νίκο Μουτσινά για να ακούσω τι σχολιάζουν οι θεατές...

Ποτέ δεν με φόβιζαν οι σχέσεις... Θέλω να έχω ηρεμία στη σχέση μου για να μπορώ να είμαι ήρεμος παντού... Αν ήμουν μόνος μου στην προσωπική μου ζωή θα είχα πρόβλημα... Η κόρη μου συμπαθεί πολύ την Κατερίνα και είμαι πολύ χαρούμενος μ΄αυτό.

Με τη Βάσω δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Η επικοινωνία μας είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με τη μικρή.

Μία αγάπη ή ένας έpωτας δεν σημαίνει ότι θα κρατήσουν για πάντα. Είναι δύσκολο το "για πάντα"...

Δύσκολα θα παντρευόμουν ξανά. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Η συμβίωση είναι γάμος πια, δεν αλλάζει κάτι. Ο γάμος έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια να είναι απλά ένα μεγαλύτερο εμπόδιο στο διαζύγιο. Το ποσοστό ανθρώπων που χωρίζουν είναι τεράστιο... Είναι δύσκολες οι σχέσεις. Μπορείς να προσπαθήσεις να είσαι με έναν άνθρωπο χωρίς να είσαι παντρεμένος. Ένας γάμος πρέπει να συνδέεται πιο πολύ με ένα παιδί παρά με μια συμβίωση. Πιο πολύ για τους γραφειοκρατικούς λόγους: όνομα κλπ.  Είναι λίγο περίπλοκο...».

Επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κλήθηκε στην «Ώρα της αλήθειας» να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των παρουσιαστών.

Δείτε τα βίντεο.