Breaking News

Βασίλης Σίμος για Λάουρα Νάργες: «Έμαθα ότι χώρισα μέσα από μηνύματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές του χρόνου είχε γίνει γνωστό ότι η Λάουρα Νάργες χώρισε - μετά από σχέση περίπου δύο μηνών - από τον Βασίλη Σίμο... Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 3, είπε για το χωρισμό τους στην κάμερα του Happy Day και τη Μαρία Αντωνά:

«Εγώ, ο "κακομοίρης" της υπόθεσης, δεν ήξερα ότι θα πάρει τόσο μεγάλη διάσταση και δεν ήξερα ότι θα ακουστούν κι αυτά τα πράγματα. Προς Θεού, δεν ήθελα με τίποτα να βγει κάτι προς τα έξω. Και στο παρελθόν, που ήμουν με άλλες αναγνωρίσιμες κοπέλες, δεν είχε βγει τίποτα προς τα έξω.

Καλώς ή κακώς βγήκε προς τα έξω... Εμένα δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά ότι - εκτός του ό,τι έμαθα ότι χώρισα μέσα από μηνύματα, γιατί εγώ ήμουν στο εξωτερικό για Πρωτοχρονιά - είδα μια δημοσιογράφο, που είπε πως βγήκα εγώ και καυχήθηκα ότι τα έχω με τη Λάουρα... Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το έκανε αυτό και είπε κάτι τέτοιο. 

Εγώ είχα συνηθίσει να δίνω συνεντεύξεις ή να με παίζουν στην τηλεόραση για τη δουλειά μου, δεν θέλω να μιλάω για μια σχέση μου... Αυτά τα πράγματα τα κατηγορούσα. Από την υπερπροβολή έσπασαν τα νεύρα μου και ίσως από αυτό το πράγμα ήρθε η ρήξη. Δεν έχουμε βρεθεί με τη Λάουρα. Πιστεύω ότι αν βρεθούμε θα μιλήσουμε και γιατί όχι να μην πούμε τα νέα μας...»