Breaking News

Χάρης Ρώμας - Η αποκάλυψη για τον άγνωστο γάμο του: «Θα το πω τώρα, μετά από τόσα χρόνια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω»  τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ξεδίπλωσε τη ζωή του.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για τις σπουδές στην Ιατρική, τη διαδρομή του από την κρατική τηλεόραση μέχρι τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς» και την Περιφέρεια Αττικής. Για την προσωπική του ζωή και τον άγνωστο γάμο του αποκάλυψε:

«Αγάπησα βαθιά και σ' αυτήν τη φάση βρίσκομαι τώρα, εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται και το άλλο πρόσωπο...

Παντρεύτηκα σε νεανική ηλικία. Ο γάμος κράτησε δύο χρόνια σχεδόν και έγινε ινκόγκνιτο γιατί είχα απόσταση με τους γονείς μου. Ήταν έpωτας, βέβαια. Τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά.

Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν το γάμο, θα το πω τώρα, μετά από τόσα χρόνια... Υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Το όνομά της δεν το λέω... Δε μου μίλαγε, αν και το προσπάθησα για πολλά χρόνια...

Όταν συναντηθήκαμε ξανά, έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στο δρόμο και έλεγε "Μαμά, μαμά η Κατακουζήνα". Οπότε γυρίζοντας, βλέπω το πρόσωπο αυτό, με άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Τότε πια είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει "Και να θέλω να ξεχάσω τα παιδιά μου είναι φαν". Ήταν πολύ συγκινητικό...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 (το παραπάνω απόσπασμα από το 46ο λεπτό και μετά).