Breaking News

Χρήστος Πλαΐνης: «Δεν πέρασα από casting για τις Άγριες Μέλισσες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Χρήστος Πλαΐνης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show». Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική και το ρόλο του Κοινοτάρχη, Περικλή Τόλλια, που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν νιώθω άνετα με τις συνεντεύξεις. Είναι ένα κομμάτι που μάλλον οφείλει να έχει ένας ηθοποιός, αλλά εγώ δεν το έχω...

Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω τραπεζικός υπάλληλος. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, σοκαρίστηκαν, γιατί ήταν ξαφνικό. Τα δείγματα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός υπήρχαν, αλλά δεν είχαν εκφραστεί ποτέ. Στην πρώτη παράσταση, που με είδαν, συγκινήθηκαν. Ήταν περήφανοι. Η περηφάνια τους είχε ξεκινήσει από τις εξετάσεις της Σχολής του Εθνικού.

Δεν πέρασα από casting για τις Άγριες Μέλισσες. Είχα μιλήσει με τους συντελεστές και ήξερα από την αρχή ότι θα κάνω τον "Περικλή Τόλλια"...

Δεν τη βλέπω τη σειρά, πολύ λίγο... μόνο κάποιες σκηνές. Δεν μου αρέσει να με βλέπω, εκτός κι αν είναι κάποιες πολύ συγκεκριμένες σκηνές, που έτσι θέλω να δω "τι ψάρια πιάσαμε"...».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.