Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 219 - 220 - 221 - 222

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 26/3/20 - Επεισόδιο 219: Η Αποστολία ζητάει από τη Βίκυ να μην παρασύρει την Ηλιάνα σε πρακτικές που την αναστατώνουν χειρότερα και να μην την διαβεβαιώνει ότι η ψυχή της Αριάδνης θα μετενσαρκωθεί σε άλλο παιδί που θα γεννήσει η Ηλιάνα. Η Βίκυ, που δεν θέλει να αποκαλυφθεί η σκευωρία που έχει στήσει εναντίον της Ηλιάνας, υποκρίνεται πως συμφωνεί. Στο μεταξύ, η Τζουλιάνα προσπαθεί κρυφά να ξεκαρφώσει τη σανίδα από το παράθυρο, ενώ παράλληλα παριστάνει στον Σωτήρη την υπάκουη, περιμένοντας να χαλαρώσει λίγο την προσοχή του, για να βρει την ευκαιρία να το σκάσει!

Την ίδια στιγμή, η Ναυσικά έχει χάσει κάθε ελπίδα πως θα βρεθεί το παιδί. Η Σμαράγδα λέει ψέματα στον Σίμο και πηγαίνει στη χαρτοπαικτική λέσχη. Το γεγονός όμως ότι χάνει ένα πολύ μεγάλο ποσό, την αναγκάζει να παραδεχτεί την αλήθεια στον Σίμο και μαζί οι δυο τους, παραδέχονται ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να βάλουν ένα τέλος σ΄ αυτό τον εθισμό τους. Ο Έκτορας ανησυχεί πολύ για την Αλίκη και βάζει την Έρση να μεσολαβήσει προκειμένου να μάθει πού δουλεύει και πού μένει η Αλίκη. Ο Μιχαήλ απογοητευμένος από τη στάση της Ρωξάνης, της προτείνει να χωρίσουν κι εκείνη δέχεται αμέσως και με μεγάλη ανακούφιση...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδιο 219) ή Alpha Κύπρου



Παρασκευή 27/3/20 - Επεισόδιο 220: Ο Οδυσσέας επιμένει να μάθει γιατί ο Μάρκος συναντιόταν κρυφά με τον Μιχαήλ στην Αμερική, αλλά δεν παίρνει πειστική απάντηση. Η Ναυσικά μαθαίνει για τον επικείμενο χωρισμό του Μιχαήλ με τη Ρωξάνη και παρόλη τη θλίψη της για την εξαφάνιση της Τζουλιάνας, αποφασίζει να μεσολαβήσει για να προλάβει το διαζύγιο. Την ίδια ώρα η Τζουλιάνα καταφέρνει να απαλλαγεί από το κασόνι που κλείνει το παράθυρο της, αλλά ο Σωτήρης την παίρνει είδηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μικρή να αρρωστήσει από τη στεναχώρια της.

Η Ολυμπία συνεχίζει τις κοπάνες από το σχολείο κι η συμπεριφορά της προς τον Νικηφόρο γίνεται και πάλι ανάγωγη. Η Σμαράγδα εθίζεται όλο και περισσότερο στην χαρτοπαιξία και ο Λουκάς παρακαλάει τον Σίμο να την σταματήσει. Παράλληλα η Ευγενία και η Στέλλα περνάνε στην αντεπίθεση και την εκβιάζουν για να βγάλουν λεφτά. Ο Έκτορας επιστρέφει στο κόμμα. Η Ιφιγένεια, για κακή τύχη του Σπύρου, πέφτει πάνω στην Αντριάνα...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδιο 220) ή Alpha Κύπρου



Δευτέρα 30/3/20 - Επεισόδιο 221: Ο Σωτήρης αναγκάζεται να αφήσει τη Τζουλιάνα μόνη και να πάει να πάρει αντιπυρετικό. Σταδιακά η μικρή συνέρχεται και ζητάει επίμονα να την αφήσει να βγει λίγο έξω. Η Ιφιγένεια, με την βοήθεια της Αντριάνας, ξεμπροστιάζει το σχέδιο του Σπύρου και της υπόλοιπης παρέας. Οι Πετροσιάν προσπαθούν να μαζέψουν την κατάσταση, αλλά η Αντριάνα τελικά παραιτείται. Ο Έκτορας εξηγεί στην Αλίκη πως η παρεξήγηση με το κόμμα λύθηκε κι εκείνη δέχεται να γυρίσει σπίτι.

Η Ναυσικά καταφέρνει να πείσει τη Ρωξάνη και τον Μιχαήλ να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους. Ο Άκης μαθαίνει πως η Σμαράγδα συνεχίζει να πηγαίνει στη λέσχη και της τρίζει για μια ακόμα φορά τα δόντια. Παράλληλα ο εκβιασμός της Στέλλας πιάνει τόπο και η Σμαράγδα αναγκάζεται να ενδώσει. Βλέποντας τις οικονομίες της να κάνουν φτερά, η Σμαράγδα ξορκίζει τον Σίμο να κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια για να κόψουν αυτό το άσχημο συνήθειο. Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η Κατερίνα χρησιμοποίησε κρυφά την πιστωτική του και ξεσπάει....

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδιο 221) ή Alpha Κύπρου

Τρίτη 31/3/20 - Επεισόδιο 222: Η τιμωρία του Μιλτιάδη στην Κατερίνα, επειδή του έκλεψε και του υπερχρέωσε την πιστωτική κάρτα, θα καταρρακώσει την Κατερίνα, αφού είναι ότι χειρότερο για την ψυχολογία της. Η Σμαράγδα και ο Σίμος κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να απεξαρτηθούν από τον τζόγο, αλλά η Σμαράγδα είναι ήδη στην άκρη του γκρεμού σε ότι αφορά τη δουλειά της, αφού έχει αφήσει απλήρωτες τις μοδίστρες του ατελιέ. Ο Μιχαήλ κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει την Ρωξάνη και της υπόσχεται να πάνε μαζί με το παιδί ένα ταξίδι στην Disneyland.

Παράλληλα, η Εύα ανησυχεί όλο και περισσότερο για τη Ρωξάνη, εξαιτίας της συμπεριφοράς της. Η Τζουλιάνα «φυλακισμένη» ακόμα στο σπίτι του Σωτήρη, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει, ενώ η Ναυσικά έχει πλέον απελπιστεί και προσπαθώντας να βρει παρηγοριά, έρχεται πιο κοντά με τον Μάρκο. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Βικτώρια και ο Μάρκος δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του, που τον αφήνει άναυδο!

Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ