Breaking News

Θετικός στον κορονοϊό και ο Harvey Weinstein

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Harvey Weinstein, ο οποίος τον περασμένο μήνα καταδικάστηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη για δύο αδικήματα, για σeξουαλικό έγκλημα α' βαθμού και βιaσμό γ' βαθμού.

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ, ο οποίος μετά την καταδίκη του είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς επικαλέστηκε πόνους στο στήθος, βρίσκεται στη φυλακή Wende Correctional Facility κοντά στο Μπάφαλο, στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του BBC, που επικαλείται τον Michael Powers - πρόεδρο των εργαζομένων στις φυλακές της πολιτείας της Νέας Υόρκης (New York State Correctional Officers & Police Benevolent Association) - ο Harvey Weinstein κρατείται σε απομόνωση.

Θετικός φέρεται να βρέθηκε ακόμα ένας κρατούμενος. Ο Michael Powers τόνισε ότι αρκετοί υπάλληλοι έχουν τεθεί σε καραντίνα, εκφράζοντας την ανησυχία του για το γεγονός πως το προσωπικό δεν διαθέτει τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό.

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του Weinstein αναμένεται να προσφύγουν κατά της καταδίκης του. Ένας από τους δικηγόρους του είπε ότι η νομική του ομάδα δεν είχε ενημερωθεί για τη διάγνωση του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το BBC, ο Imran Ansari δήλωσε: «Δεδομένης της κατάστασης της υγείας του Weinstein, είμαστε βέβαιοι ότι - αν συμβαίνει αυτό - θα παρακολουθούμε την εξέλιξή του».