Breaking News

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η μάχη θα έχει αναπόφευκτες οικονομικές επιπτώσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Open για την εφαρμογή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, για τις δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά για αυστηροποίηση των μέτρων, για τη λειτουργία των σούπερ μάρκετ και για τα θέματα αισχροκέρδειας στις φαρμακαποθήκες και στα ράφια των φαρμακείων.

«Η μάχη με τον κορονοϊό θα έχει αναπόφευκτες οικονομικές επιπτώσεις» τόνισε - μεταξύ άλλων - ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ανέφερε προς το τέλος της συνέντευξης:

«Εάν τα περιοριστικά μέτρα λήξουν στις 6 Απριλίου θα σημειωθεί μία ζημιά "Α" μεγέθους, εάν τελειώσουν στις 6 Μαΐου η ζημιά θα είναι "Β" μεγέθους και εάν παραταθούν στις 6 Ιουνίου θα είναι "Γ" μεγέθους.

Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι: Αντιμετωπίζουμε την κρίση όπως έρχεται και προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις και διασφαλισμένες τις θέσεις εργασίας για την επόμενη μέρα. Επίσης, παίρνουμε χρηματοδοτικά "εργαλεία" από την Ευρώπη ώστε την ώρα που θα φύγουν τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας και θα πάρει μπρος η οικονομία να ρίξουμε ένα αναπτυξιακό σοκ ρευστότητας».

Δείτε τη συνέντευξη.