Breaking News

David και Victoria Beckham: Το «έκαψαν» στο γενέθλιο πάρτι του γιου τους, Brooklyn (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο David και η Victoria Beckham διασκέδασαν με την ψυχή τους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο πάρτι για τα 21α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους Brooklyn, ο οποίος είχε στο πλευρό του την 25χρονη σύντροφό του, την Αμερικανίδα ηθοποιό Nicola Peltz.

Στο πάρτι, που έγινε στο κτήμα της οικογένειας στην Αγγλία, στην περιοχή Cotswolds, βρέθηκαν όλα τα παιδιά τους, η 8χρονη Harper, ο 17χρονος Romeo και ο 15χρονος Cruz, όπως και η Holly, η 20χρονη κόρη του διάσημου Βρετανού σεφ Gordon Ramsay. 

Ο David και η Victoria Beckham, που θα γιορτάσουν την 21η επέτειο του γάμου τους τον ερχόμενο Ιούλιο, χόρευαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αναφέρει η Daily Mail.

Μεταξύ των καλεσμένων, η Emma Bunton των Spice Girls - που τον περασμένο χρόνο είχαν επανασυνδεθεί και πραγματοποίησαν περιοδεία (χωρίς τη Victoria) - και ο καλύτερος φίλος του παλαίμαχου Άγγλου ποδοσφαιριστή, ο αθλητικός ατζέντης Dave Gardner.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις που ανέβηκαν στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα η νέα ομάδα του David Beckham. Η Inter Miami, στο ντεμπούτο της κόντρα στην LAFC στο γήπεδο Banc of California, στο Λος Άντζελες, έχασε με 1-0.

Δείτε τις φωτογραφίες.




Ο Brooklyn ποζάρει με τον αδερφό του Romeo και τη σύντροφό του Nicola Peltz.


Η Holly Ramsay και η Nicola Peltz.