Breaking News

Επέστρεψε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε ανασταλεί από την περασμένη Δευτέρα, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της.

Σήμερα, Πέμπτη, η εκπομπή επέστρεψε στο πρόγραμμα του Alpha, με την παρουσιάστρια να λέει, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές:

«Είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Μάλλον, σας ανησυχήσαμε λίγο Δευτέρα - Τρίτη και έχετε δίκιο. Κι εμείς ανησυχήσαμε, δε θα πούμε ψέματα. Ούτως ή άλλως όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε...

Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας - είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο - αισθάνεσαι ότι είναι άρρωστος, όλοι πια... Εδώ φταρνίζεσαι και λες "Με κοιτάζουν όλοι περίεργα επειδή φτερνίστηκα;". Οτιδήποτε κάποτε δεν μας απασχολούσε, τώρα πια μας απασχολεί: το φτέρνισμα, το χασμουρητό, το "δε νιώθω πολύ καλά", το "έχω κρυάδες"...

Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις και έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Γιατί το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι, όπως και να είναι η καθημερινότητά μας...»