Breaking News

Eurovision 2020 - Sandro Nicolas: «Το Running μιλά για το άγχος και την κατάθλιψη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Running» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ από τις 12 έως τις 16 Μαΐου.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο 23χρονος Ελληνοαμερικανός Sandro Nicolas (Σάντρο Νίκολας), που ερμηνεύει το τραγούδι, οι στίχοι είναι αυτοβιογραφικοί. Μιλούν για το άγχος και την κατάθλιψη, που ο ίδιος κάποτε βίωσε.

Δείτε το βίντεο.



Όπως αναφέρει η wikipedia, ο Αλεσσάντρο Ρύττεν (Alessandro Rütten), γνωστός με το καλλιτεχνικό Sandro Nicolas, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χάινσμπεργκ της Γερμανίας. Ο πατέρας του είναι Αμερικανός, ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Ξεκίνησε να παίζει ντραμς και να κάνει μαθήματα κιθάρας και από την ηλικία των 15 άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Το 2015, πήρε μέρος στην οντισιόν του τάλεντ σόου "Das Supertalent" (τη γερμανική έκδοση του "Got Talent"). Το 2018 συμμετείχε στην όγδοη σεζόν του "The Voice of Germany". Ερμήνευσε το τραγούδι "In My Blood" του Shawn Mendes στις Blind Auditions, κάνοντας και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Αποκλείστηκε στον γύρο Sing Off (προημιτελικός).

Το 2019 πήρε μέρος στο "New Wave Festival" στο Σότσι της Ρωσίας, εκπροσωπώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες, τερματίζοντας στην 6η θέση. Από εκεί, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο και καλλιτεχνικό Sandro Nicolas.