Breaking News

Γιώργος Τσαλίκης: «Ψάχναμε σε 3 πολιτείες στην Αμερική να βρούμε αντισηπτικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συνάντησαν έξω από το σπίτι του τον Γιώργο Τσαλίκη και τα είπαν όλα, κρατώντας μεταξύ τους την κατάλληλη απόσταση, καθώς ο κορονοϊός έχει αλλάξει πλέον τα πάντα στην καθημερινότητά μας.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που είναι γείτονας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, βγήκε από το σπίτι του και μίλησε για τη ζωή του με τους γιους του και τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου. Μεταξύ άλλων, είπε για το πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική:

«Πήγαμε Αμερική να κάνουμε μία περιοδεία, η οποία ήταν sold out. Τις πρώτες μέρες δεν είχε φτάσει εκεί ο κορονοϊός. Περάσαμε κανονικά μία εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Μέσα σε 4 μέρες έγινε ο κακός χαμός. Σαββατόβραδο και η Ουάσινγκτον ήταν άδεια. Ψάχναμε σε 3 πολιτείες να βρούμε αντισηπτικά, αλλά δεν υπήρχαν πουθενά. Τελικά μία ξαδέρφη της Δώρας από τη Φιλαδέλφεια μας έφερε αντισηπτικά, μάσκες και μαντηλάκια.

Ήμασταν τυχεροί γιατί γυρίσαμε. Κλείστηκα στο σπίτι μου δύο εβδομάδες. Κινήθηκα στο σπίτι κανονικά, αλλά κράτησα κάποιες αποστάσεις με τα παιδιά. Δεν έκανα τεστ γιατί δεν είχα συμπτώματα. Δεν ήθελα να πάρω τη θέση κάποιου, γιατί υπάρχει αναμονή και στα τεστ. Έκανα αυτό που έλεγαν οι οδηγίες (για όσους επιστρέφουν από εξωτερικό) και πέρασα πολύ ωραία».

Δείτε το βίντεο.