Breaking News

Η στιγμή που οι παίκτες του γερμανικού Big Brother μαθαίνουν για τον κορονοϊό (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι διαγωνιζόμενοι του Big Brother στη Γερμανία ενημερώθηκαν τελικά για την πανδημία του κορονοϊού, περίπου 1,5 μήνα μετά την είσοδό τους στο σπίτι (6 Φεβρουαρίου), που βρίσκεται στην Κολωνία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι παίκτες ενημερώθηκαν για την πανδημία από τον παρουσιαστή και ηθοποιό Jochen Schropp κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού τηλεοπτικού επεισοδίου, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Μαρτίου.

«Συμβαίνουν πολλά γεγονότα παγκοσμίως από τότε που ήρθατε στο σπίτι... Πρόκειται για μια ασθένεια παρόμοια με τη γρίπη, η οποία είναι επικίνδυνη κυρίως για τους ηλικιωμένους... Θα σας επιτρέψουμε να μιλήσετε με τις οικογένειές σας,. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους, είναι όλοι καλά» τους είπε, μεταξύ άλλων, στα γερμανικά ο Jochen Schropp.


Οι παίκτες έθεσαν ερωτήματα για το θανατηφόρο ιό στο γιατρό της παραγωγής Andreas Kaniewski, ενώ είδαν και βίντεο που τους έστειλαν οι αγαπημένοι τους, ενώ αργότερα επικοινώνησαν μαζί τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η παραγωγή δεν είχε σχεδιάσει να ενημερώσει τους παίκτες, ωστόσο άλλαξε στάση μετά τη μεγάλη αντίδραση στα social media.