Breaking News

Λάκης Κομνηνός: «Κάναμε βαθιές συζητήσεις με την Έλενα Ναθαναήλ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Λάκη Κομνηνό. Ο κορυφαίος ηθοποιός, σε μία σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την πορεία του στον κινηματογράφο, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Λάκης Κομνηνός αναφέρθηκε στα παρασκήνια των μεγάλων επιτυχιών του σινεμά, αλλά και στους γάμους του, από τους οποίους απέκτησε τρεις γιους.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως άφησε το μούσι για πρώτη φορά στην ταινία «Αγάπη και αίμα» (1968) σε σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου.

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει η αείμνηστη Έλενα Ναθαναήλ για τη συνεργασία τους στην ταινία «Εκείνο το Καλοκαίρι» (1971), που είπε ότι δεν είχαν καλές σχέσεις στα γυρίσματα, απάντησε:

«Ήταν μοναδική γυναίκα και λυπάμαι που ανακαλύψαμε ο ένας τον άλλο πολλά χρόνια μετά την ταινία. Ήταν τόσο φιλομαθής, που αυτό με γαργάλαγε να την κάνω παρέα και να την αναζητώ. Κάναμε βαθιές συζητήσεις για πράγματα, τα οποία για τους άλλους μπορεί να ήταν αδιάφορα. Ενδιαφερόταν μέχρι και πώς φυτεύεται το κλήμα. Είχε φτιάξει κτήμα στην Εύβοια και έβγαζε δικό της κρασί. Έφτιαχνε τα πάντα και ό,τι δεν ήξερε, ήταν έτοιμη να το μάθει...».

Δείτε τη συνέντευξη.