Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 22 (2-3-2020) - Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας 2 Μαρτίου οι διαγωνιζόμενοι αντίκρισαν την κουζίνα του MasterChef 4 «ντυμένη» στα Λευκά, τα Κόκκινα και τα Μαύρα.

Οι 19 του διαγωνισμού επέλεξαν και μαγείρεψαν με χρωματικό γνώμονα. Πόσο χιούμορ, αλλά και πόση φαντασία διαθέτουν οι διαγωνιζόμενοι, φάνηκε από το διασκεδαστικό, για κάποιους, Mystery Box.

Νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος επέλεξε να δώσει μαγειρική μάχη, αν και είχε το δικαίωμα να μην το κάνει. Επίσης, επέλεξε το βασικό υλικό στο νέο Τεστ Δημιουργικότητας.

Εκείνοι, που δεν εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο στο έπακρο ή τον διαχειρίστηκαν λάθος, όπως και όσοι δεν διαχειρίστηκαν το υλικό τους σωστά, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Τους υποψήφιους προς αποχώρηση θα τους μάθουμε στο επεισόδιο της Τρίτης, όπως και τον παίκτη που κέρδισε την κάρτα Ασυλίας

Η Κατερίνα Λένη είχε χρησιμοποιήσει την κάρτας ασυλίας και έσωσε τον Διονύση Πρώιο την περασμένη εβδομάδα, με τον Ηλία Κιαζόλι να σχολιάζει: «Τον γέρο βρήκες; Να εpωτευόσουν εμένα, εντάξει, στο γέρο πήγες;».

«Γενικώς, ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά... όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα... Οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Ηλιθιότητα! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο» δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής η Κατερίνα Λένη.

Δείτε το απόσπασμα με την Κατερίνα Λένη. Ολόκληρο το επεισόδιο 22 στο 2ο βίντεο.