Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 26 (6-3-2020) - Αποχώρησε η Ηλιάνα Βλάχου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Σταύρος Γεωργίου, που ήταν ο αρχηγός της ηττημένης κόκκινης ομάδας, επέλεξε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 6 Μαρτίου ήρθε η ώρα για την ψηφοφορία, που είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές στον διαγωνισμό.

Η ομάδα των "κόκκινων" μπήκε με την πιο αρνητική διάθεση, μετά την ήττα από τους "μπλε". Με συναισθήματα αδικίας για το αποτέλεσμα, τα μέλη της χαμένης ομάδας βρέθηκαν σε δίλημμα για τις ψήφους.

Τελικά υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Ηλιάνα Βλάχου και ο Δημοσθένης Μασσαλάς, οι οποίοι, μαζί με τον Σταύρο Γεωργίου (ο οποίος αρχικά σκεπτόταν να μη μαγειρέψει), έδωσαν μάχη στην κουζίνα, διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ένα πιάτο αντιγραφής με "γαλλικό" αέρα, από τον guest chef Ντίνο Φωτεινάκη, ήταν εκείνο, που αποτέλεσε σημείο κρίσης των υποψηφίων.

Το άγχος και η καταβεβλημένη ψυχολογία στοίχισαν στην Ηλιάνα Βλάχου την παραμονή της στον διαγωνισμό. Η νεαρή παίκτρια σημείωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef.

Δείτε την αποχώρηση της Ηλιάνας. Ολόκληρο το επεισόδιο 26 στο 2ο βίντεο.