Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 28 (9-3-2020) - Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Βλάχου, στο επεισόδιο της Δευτέρας 9 Μαρτίου το Mystery Box σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εβδομάδας. Η έκπληξη, που περίμενε τους 17 του διαγωνισμού, ήταν μεγάλη αφού κάτω από το κουτί κρυβόταν το «εθνικό» και πολύ αγαπημένο μας «τυλιχτό φαγητό».

Ο νικητής του Mystery Box, που ήταν ο Τζον Ρεάνο, είχε την ευκαιρία να παίξει στρατηγικά προκειμένου να εκμεταλλευτεί πραγματικά το πλεονέκτημα, που κέρδισε, φτιάχνοντας το καλύτερο πιάτο.

Συγκεκριμένα, στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε, ο Τζον κλήθηκε να χωρίσει σε ζευγάρια τους 16.  Τα ζευγάρια αυτά έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο φτιαγμένο καθαρά... από τύχη! Ο ίδιος είχε τον χρόνο να απολαύσει δίπλα στους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, από τον εξώστη την προσπάθεια των ζευγαριών, νιώθοντας ασφαλής.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος και η Μαρία Μπέη μαγείρεψαν μαζί. Μάλιστα, πολλά ήταν τα υπονοούμενα από τους συμπαίκτες τους ότι είναι ζευγάρι, με τους ίδιους να αντιμετωπίζουν την κατάσταση με χιούμορ.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Λένη είχε ξεσπάσει, αναφερόμενη στη συμβίωση μέσα στο σπίτι του MasterChef 4.

Δείτε το επεισόδιο 28.