Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 27 (8-3-2020) - MasterClass

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα επεισόδια MasterClass οι κριτές γίνονται δάσκαλοι και παρουσιάζουν συνταγές στους παίκτες, που έχουν σχέση με προηγούμενες δοκιμασίες, αλλά και με μελλοντικές, ενώ κάποιες φορές φιλοξενείται και ένας γνωστός σεφ.

Την ένταση της εβδομάδας ήρθε να αποφορτίσει το MasterClass στο επεισόδιο της Κυριακής 8 Μαρτίου. Οι 17 του MasterChef 4, με τα τετράδια και τα στυλό στο χέρι, ετοιμάστηκαν για άλλη μια μέρα ειδικευμένης γνώσης. Με ύφος χαλαρό η σχέση των σεφ και των υποψήφιων έγινε ακόμα πιο δεμένη μαγειρικά, αφού μοιράστηκαν εντυπώσεις για τον διαγωνισμό και τις δοκιμασίες έως τώρα.

Σε ένα παιχνίδι πιθανολογίας και αστείων για το τι τους περιμένει στο μέλλον, η πρώτη φάση του MasterClass ξεκίνησε με τον Σωτήρη Κοντιζά, που έφτιαξε πεντανόστιμα μηλοπιτάκια, με τον δικό του ασιατικό τρόπο. Επίσης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύστησε μαγειρικά με 3 διαφορετικούς τρόπους το αγαπημένο, αλλά και παρεξηγημένο σε πολλούς όσπριο, τους γίγαντες.

Kαλεσμένος των δύο σεφ, ένας παλιός γνώριμος του διαγωνισμού. O Λάμπρος Βακιάρος μαγείρεψε νόστιμα και με το δικό του στυλ.

Δείτε το επεισόδιο 27.