Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 31 (12-3-2020) - Ο πρώτος υποψήφιος, η ασυλία και η αδιαθεσία του Κουτσόπουλου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ομαδική δοκιμασία, στο επεισόδιο της Πέμπτης 12 Μαρτίου ακολούθησε η συζήτηση στο συμβούλιο, όπου φάνηκαν οι αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης. Ο φόβος κάποιων και η αδυναμία τους να εμπιστευθούν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους, στη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, έφεραν αντιπαράθεση και νεύρα κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Νικήτρια αναδείχθηκε με μεγάλη διαφορά η κόκκινη ομάδα. Οι νικητές συνάντησαν τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο The Y project. Απολαμβάνοντας sushi από τον ευρέως γνωστό Ιάπωνα chef Take, διηγήθηκαν την περιπετειώδη ομαδική δοκιμασία και πως κατάφεραν να έχουν την καλύτερη βαθμολογία. Η ιστορία ζωής του chef Take, που τους φιλοξένησε στο χώρο του, έκανε τους νικητές να συνειδητοποιήσουν πως αυτό, που αγαπάει κάποιος πολύ, θα βρει το δρόμο να το καταφέρει επιτυχώς.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, αρχηγός της μπλε ομάδας, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και επέλεξε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Επίσης, είχε το δικαίωμα να δώσει ασυλία σε έναν συμπαίκτη του και τη χάρισε στον Σταύρο Γεωργίου.

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχώρησε, καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Ακολούθησε η δοκιμασία ασυλίας, την οποία κέρδισε ο Τζον Ρεάνο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής θα γίνει ψηφοφορία και θα μάθουμε τους άλλους δύο υποψήφιους, που θα διεκδικήσουν μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη την παραμονή τους στο MasterChef.

Δείτε το επεισόδιο 31. Στο 2ο βίντεο η ανακοίνωση για την αδιαθεσία του Κουτσόπουλου.