Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 36 (18-3-2020) - Ομαδική δοκιμασία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμεντή, στο επεισόδιο της Τετάρτης 18 Μαρτίου οι 14 επίλεκτοι μάγειρες του διαγωνισμού MasterChef 4 βρέθηκαν στην Τεχνόπολη, στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, σε μια ομαδική δοκιμασία διαφορετικού χαρακτήρα σε σχέση με ό,τι έχουμε δει ως τώρα.

Η συγκεκριμένη ομαδική, για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef, άγγιξε με λεπτότητα και ευαισθησία ένα θέμα φιλοξενίας και ανθρωπιάς.

Ο Διονύσης Πρώιος (που είχε νικήσει στο Τεστ Δημιουργικότητας) ήταν ο αρχηγός της μιας ομάδας, ενώ θα είχε και ασυλία αν η ομάδα του έχανε. Ο Διονύσης επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό την Κατερίνα Λένη, στην οποία έδωσε το ίδιο πλεονέκτημα (ασυλία αν χάσει η ομάδα της).

Ακολούθησε ανατροπή, καθώς οι κριτές ζήτησαν από τους δύο αρχηγούς να αλλάξουν ομάδες. Έτσι, η Κατερίνα έγινε αρχηγός της μπλε ομάδας και ο Διονύσης της κόκκινης.

Μετά την ανατρεπτική επιλογή των ομάδων, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για ανθρώπους με διαφορετικές διατροφικές και θρησκευτικές συνήθειες.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που τα σχόλια από κάποιους παίκτες έκαναν την Κατερίνα Λένη να πει μπροστά στην κάμερα: «Θα έλεγα ότι έχω τσουτσέκια και όχι άντρες...».

Τα αποτελέσματα της δοκιμασίας θα τα μάθουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 23 Μαρτίου (το MasterChef θα προβάλλεται πλέον μόνο τρεις φορές την εβδομάδα).

Δείτε το επεισόδιο 36.