Breaking News

MasterChef 4 - Κωνσταντίνος Γατόπουλος: «Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια σε μαγαζιά...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος είχε αποχωρήσει από το MasterChef 4 πριν περίπου δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου.

Η μαγειρική ήρθε τα τελευταία χρόνια στη ζωή του. Νωρίτερα μπήκε στο χώρο του modeling και περπάτησε σε πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών. Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος είπε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τη Τζώρτζια Γεωργίου:

«Μου αρέσει η στιγμή της φωτογράφισης. Κάνεις φλερτ με την κάμερα, εστιάζεις πολύ στην κάμερα και κάνεις ό,τι θέλεις. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, μου αρέσει αυτό που βλέπω. Έχω το καλύτερο αποτέλεσμα φλερτάροντας τον εαυτό μου. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, βλέποντας εμένα, μου βγαίνει από μέσα μου ακόμα πιο έντονο όλο αυτό. Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι εpωτικός.

Πάνω μου, μου αρέσει πιο πολύ το βλέμμα μου. Η ατέλεια στο πρόσωπό μου είναι η μύτη μου. Την έχω χτυπήσει και είναι έτσι, σε φασαρία στα 16 μου.

Ήξερα ότι το επάγγελμά μου είναι η μαγειρική. Την τρίτη Λυκείου δεν την έχω κάνει, τη χρωστάω ακόμα.

Επειδή είμαι όμορφος και έβγαινα συνέχεια σε μαγαζιά έλεγαν ότι μπορεί να είμαι συνοδός. Δεν με ενδιαφέρει να κλείσω τα στόματα γιατί δεν τους θεωρώ κριτή της ζωής μου. Ο μεγαλύτερος κριτής της ζωής μου είμαι εγώ.

Έχω μια σχέση πολύ υγιή και όμορφη, ένα χρόνο και κάτι... Έχει τύχει να βγούμε και η σερβιτόρα να πει "Σας θαυμάζω, είστε πολύ όμορφοι σήμερα". Βλέπουν το τι νιώθουμε, μας κοιτάζει ο κόσμος και μας θαυμάζει...».